U bent hier: Boottochten en Rondvaarten Rondvaarten Grachten Haarlem
 
 

Grachten Haarlem

E-mailadres Afdrukken
Grachten Haarlem
Grachten Haarlem
Grachten Haarlem
Grachten Haarlem
Grachten Haarlem

Een rondvaart door de grachten van Haarlem is een leuke manier om deze stad op een andere manier te leren kennen.

We varen langs verschillende bekende plekken in de stad. Zoals het Teylermuseum aan het Spaarne, het Dolhuys aan de Schotersingel, de Stadsschouwburg aan de Raamsingel.

En we varen uiteraard onder diverse mooie bruggen door, sommige veilig hoog zoals de Gravestenenbrug en andere behoorlijk laag zoals de Verspronckbrug en de Kenaubrug.

Het is ook mogelijk dat we voor u een stadsgids laten meevaren die u veel kan vertellen over de historie van Haarlem. Bijvoorbeeld over de vele bierbrouwerijen of over de oorsprong van het woord "kenau". 

 
 
 
 
 
 

Wie zijn wij?

Watersportcentrum Dynamique

Wij hopen dat onze website uw vragen kan beantwoorden, zo niet belt u dan met 023 ‚Äď 545 00 04 of kijk op onze contactpagina

 

 

Onze Partners

Referenties

Hallo Dynamique,

Jullie hadden echt geweldige activiteiten voor ons in petto. En jullie accommodatie is warm, gezellig en schoon. De ontvangst was ook warm en hartelijk en goed verzorgd. De lunch was gezond, uitgebreid en lekker. De begeleiding was zeer geduldig en hield de veiligheid goed in de gaten. De instructeurs zijn professioneel en creatief. Ze hebben zichtbaar veel plezier in hun werk. De sfeer was die dag erg goed; Al met al hebben we enorm genoten van deze dag en zijn we zeer te spreken over Dynamique. Een aanrader!

Groet,

Saripa Brandes

Octra & Partners

Amsterdam