U bent hier: Boottochten en Rondvaarten Rondvaarten Grachten Haarlem
 
 

Grachten Haarlem

E-mailadres Afdrukken
Grachten Haarlem
Grachten Haarlem
Grachten Haarlem
Grachten Haarlem
Grachten Haarlem

Een rondvaart door de grachten van Haarlem is een leuke manier om deze stad op een andere manier te leren kennen.

We varen langs verschillende bekende plekken in de stad. Zoals het Teylermuseum aan het Spaarne, het Dolhuys aan de Schotersingel, de Stadsschouwburg aan de Raamsingel.

En we varen uiteraard onder diverse mooie bruggen door, sommige veilig hoog zoals de Gravestenenbrug en andere behoorlijk laag zoals de Verspronckbrug en de Kenaubrug.

Het is ook mogelijk dat we voor u een stadsgids laten meevaren die u veel kan vertellen over de historie van Haarlem. Bijvoorbeeld over de vele bierbrouwerijen of over de oorsprong van het woord "kenau". 

 
 
 
 
 
 

Wie zijn wij?

Watersportcentrum Dynamique

Wij hopen dat onze website uw vragen kan beantwoorden, zo niet belt u dan met 023 ‚Äď 545 00 04 of kijk op onze contactpagina

 

 

Onze Partners

Referenties

Hallo mannen,

Woorden schieten tekort en dat meen ik uit de grond van mijn hart , het was werkelijk onvergetelijk hoe jullie op zeer bijzondere wijze mijn 50ste verjaardag gestalte hebben gegeven. Alles was van A tot Z tot in de puntjes verzorgd en geregeld.
Had vanaf het moment dat ik jullie belde voor informatie direct een heel prettig, betrouwbaar, goed gevoel en met jullie ongedwongen maar zeer professionele aanpak is de dag zelfs nog boven alle verwachtingen uitgestegen. Zowel de ontvangst, frisbee golf, boottocht en zeskamp en niet te vergeten de zeer luxe culinaire BBQ, dit alles bij elkaar niet te evenaren hoe jullie dit met zoveel enthousisme in elkaar hebben gezet en uitgevoerd.
Zo wil iedereen wel 50 worden.

Carla ( Neusje) Eichhorn
Haarlem